Київській суд виніс вирок групі грабіжників

За скоєне наступні шість років вони проведуть за гратами.

Подія трапилась у лютому нинішнього року на вулиці Велика Житомирська у центрі столиці. Тоді до правоохоронців надійшло повідомлення від заявниці про те, що невідомі пограбували її чоловіка.

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального управління поліції та співробітники карного розшуку столичного главку. Поліцейські опитали потерпілого та відразу розпочали пошуки правопорушників.

Оперативники з’ясували, що зловмисники заздалегідь підготувалися до злочину, дочекавшись поки подружжя вийде із ресторану. Саме в цей час фігуранти підбігли до чоловіка та, утримуючи його, зірвали з руки годинник, а після скоєного втекли.

Менш ніж за годину поліцейські затримали чотирьох підозрюваних. Крім того, в одного із них слідчі вилучили годинник, який впізнав потерпілий. Обвинувачені у залі суду повністю визнали свою провину.

Вироком Шевченківського районного суду у місті Києві групу грабіжників за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, засудили до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...