Колишнього посадовця одеської виправної колонії засудили до 15 років ув’язнення за жорстоке цинічне вбивство

Прокурори прокуратури Одещини підтримували публічне обвинувачення у суді стосовно колишнього керівника відділення соціально-психологічної служби Південної випраної колонії № 51, підозрюваного у жорстокому вбивстві людини.

Вироком суду колишнього посадовця пенітенціарних органів засуджено до 15 років позбавлення волі.

Провину вбивці прокурори довели у повному обсязі та орієнтували суд на призначення покарання у вигляді довічного ув’язнення, у зв’язку з чим наразі вирішується питання щодо апеляційного оскарження вироку.

За даними слідчих прокуратури, одержаних під час досудового розслідування жорстокого злочину, у 2016 році у с. Троїцьке Біляївського району два чоловіки поконфліктували через дорожньо-транспортну пригоду. Все сталося поблизу зупинки, на очах у мешканців села.

Після ДТП нетверезий співробітник виправної колонії підійшов до водія та почав його бити. Коли потерпілий впав на землю, нападник продовжив стрибати на ньому всією масою тіла.

Унаслідок отриманих травм чоловік помер на місці злочину.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі прокуратури Одещини (п. п. 4, 7 ч. 2  ст. 115, ч. 1 ст. 296 КК України).

Прес-служба прокуратури Одеської області

You may also like...