Львів’янину, який купував наркоту за підробленими рецептами, загрожує до 8 років ув’язнення

Усього правоохоронці налічують до 26 епізодів злочинної діяльності.

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1 завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 29-річного львів’янина, який підозрювався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч.ч.1,3 ст.321 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів), ч.ч.ч.1,3,4 ст.358 КК України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

прокуратура

З’ясувалось, що підозрюваний на початку 2018 року придбав у мережі Інтернет рецептурні бланки №1 (ф-1), із уже нанесеними на них кліше та печатками.

Ці бланки чоловік заповнював вдома та купував у аптеках сильнодіючі лікарські засоби, серед яких «Соннат».

Зловмисник систематично підробляв такі рецепти як для себе, так і для інших наркозалежних осіб.

За свої «послуги» отримував грошову винагороду.

Крім цього, досудовим розслідуванням встановлена його причетність і до незаконного збуту наркотичного засобу – «метадон».

Усього правоохоронці налічують до 26 епізодів злочинної діяльності.

На даний час обвинувальний акт із угодою про визнання винуватості скеровано для розгляду у Сихівський районний суд м.Львова.

Максимальний термін покарання, що загрожує фігуранту – 8 років позбавлення волі.

Пресслужба прокуратури Львівської області

You may also like...