Між товаришами виникла сварка, у ході якої один схопив зі столу кухонний ніж та завдав ним своєму опонентові удар в область серця

Мешканця Покровська, підозрюваного в умисному вбивстві, відправлено за ґрати
Красноармійською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за п.13 ч.2 ст.115 (умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) КК України.

нож

Досудовим розслідуванням встановлено, що 17 грудня 50-річний мешканець м. Покровська перебував в гостях у свого знайомого. Під час сумісного вживання спиртних напоїв між товаришами виникла сварка, у ході якої гість схопив зі столу кухонний ніж та завдав ним своєму 33-річному опонентові удар в область серця. Потерпілий зміг вийти на вулицю, аби покликати на допомогу, але швидко втратив свідомість та помер.

На теперішній час його кривднику, який вже має за плечима судимість за умисне вбивство, повідомлено про підозру у скоєнні інкримінованого особливо тяжкого злочину та за клопотанням прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Прес-служба прокуратури Донецької області

You may also like...