На Чернігівщині підрядників підозрюють у розкраданні ₴500 тисяч, виділених на будівництво лікарні

Двом особам повідомлено про підозру у заволодінні бюджетними коштами.

Під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області поліцією повідомлено про підозру двом особам у заволодінні бюджетними коштами у сумі майже півмільйона гривень, що були виділені на будівництво лікарні. Про це інформує прес-служба Офісу Генпрокурора.

На Чернігівщині підрядники розкрали 500 000 грн, виділені на будівництво лікарні

За даними слідства, у листопаді 2015 року між підрядною організацією та облдержадміністрацією укладено договір про будівництво дільничної лікарні. Проте обсяги і вартість фактично проведених будівельних робіт не відповідають даним, які були задекларовані в актах виконаних робіт та довідках про їх вартість.

Так, керівнику суб’єкта господарювання інкриміновано вчинення службового підроблення і заволодіння бюджетними коштами (ч. 1 ст. 366, ч. 4 ст. 191 КК України), інженеру з технічного нагляду, який здійснював роботи – підроблення документа і пособництво у заволодінні бюджетними коштами (ч. 2 ст. 358, ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 191 КК України).

Досудове розслідування триває, проводяться слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів. // Судебно-юридическая газета

You may also like...