На Дніпропетровщині начальника конвою ІТТ затримано на збуті наркотичних засобів підсудному

Внутрішня безпека НПУ спільно з військовою прокуратурою, СБУ та ДБР затримали поліцейського у Довгинцівському районному суді Кривого Рогу відразу після збуту ним опію ацетильованого та марихуани одному з підсудних. Наразі начальник конвою ІТТ сам опинився за гратами ізолятора.

Працівниками Дніпропетровського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ була отримана оперативна інформація щодо злочинних дій співробітника ізолятора тимчасового тримання ГУНП області.

Начальника конвою ІТТ запідозрили у збуті наркотичних засобів та психотропних речовин підсудним та слідчо-арештованим, які утримуються в умовах Криворізької установи виконання покарання: опію ацетильованого, марихуани та метамфетаміну.

За матеріалами внутрішньої безпеки НПУ військовою прокуратурою Південного регіону України було розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, яке за підслідністю передано Територіальному управлінню ДБР, розташованому у місті Полтава.

27-річного сержанта поліції затримали спільними діями Дніпропетровського УДВБ НПУ, військової прокуратури, СБУ та ДБР у кімнаті конвою Довгинцівського районного суду м. Кривого Рогу відразу після передачі підсудному шприца з опієм та сліп-пакету з марихуаною. Гроші за наркотики були переховані йому “покупцем” завчасно на особисту банківську картку.

На теперішній час поліцейський доставлений до ізолятора тимчасового тримання на підставі ст.208 КПК України та чекає на оголошення підозри. За збут наркотиків йому загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
На данном изображении может находиться: один или несколько человек и люди сидят

Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України

You may also like...