На Дніпропетровщині СБУ викрила наркоугруповання, яке очолював поліцейський

Співробітники Служби безпеки України спільно з підрозділом внутрішньої безпеки поліції під процесуальним керівництвом військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону викрили організоване угруповання, яке спеціалізувалося на збуті наркотиків.

Оперативники спецслужби встановили, що групу наркоторгівців, до складу якої входили мешканці міста Кам’янське, очолював працівник місцевого відділу поліції. Зловмисники налагодили постачання наркотичних засобів та психотропних речовин з інших регіонів України і створили розгалужену мережу збуту опію та марихуани на території регіону.

Співробітники СБУ задокументували декілька фактів протиправної діяльності учасників угруповання.

Під час санкціонованих слідчих дій правоохоронці виявили у помешканнях фігурантів справи партію наркотиків, «чорну бухгалтерію» та інші речові докази.

Наразі чотирьом зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, двох з них затримано згідно ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до незаконної діяльності.

Прес-центр СБ України

You may also like...