На  хабарі у 700 доларів викрито офіцера виправної колонії

10 січня 2019 року за процесуального керівництва військової прокуратури Рівненського гарнізону слідчим Слідчого Управління Головного управління Нацполіції в Рівненській області за матеріалами та спільно з Управлінням захисту економіки у Рівненській області задокументовано факт вимагання та отримання неправомірної вигоди начальником відділення соціально-психологічної служби відділу соціально-виховної роботи державної установи «Городищенська виправна колонія 96».

Кошти в розмірі 700 доларів США призначалися за підготовку документів, необхідних для застосування до засудженого заходів заохочення, які в подальшому є підставою для пом’якшення режиму відбування покарання.

Майора внутрішньої служби затримано в порядку ст. 208 КПК України. Хабар виявлено та вилучено в повному обсязі під час проведення огляду місця події.

На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії. Вирішуються питання про повідомлення начальнику відділення про підозру, обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

You may also like...