На хабарі викрили директора комунального підприємства Агрофірма «Білозерський»

Оперативники Служби безпеки України встановили, що посадовець разом із спільником вимагав гроші від приватного підприємця.

За п’ятсот тисяч гривень зловмисники обіцяли не створювати місцевого аграрному бізнесмену штучних перешкод в ході здійснення його господарської діяльності та в подальшому діяти всупереч інтересів комунальної установи у судових спорах.

На данном изображении может находиться: один или несколько человек и в помещении
Правоохоронці затримали посадовця та спільника після отримання частини хабара у сумі чотириста п’ятдесят тисяч гривень біля каси одного з банків у центрі Херсона. Загальна сума отриманих зловмисниками коштів складає півмільйона гривень.

У межах відкритого кримінального провадження директору Агрофірми «Білозерський» повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України, а посередникові – за ч. 5 ст. 27 та ч. 4 ст. 368 відповідно. Наразі вирішується питання щодо обрання відносно затриманих запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Заходи з викриття зловмисників проводились спільно з Центральним апаратом ДБР під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури України.

Тривають слідчі дії.

Служба безпеки України

You may also like...