На Харківщині СБУ викрила на хабарі співробітницю Державної фіскальної служби

На Харківщині співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБ України викрили на отриманні неправомірної вигоди посадовця Головного управління Державної фіскальної служби.

Оперативники спецслужби встановили, що старший державний інспектор відділу моніторингу доходів та обліково-звітних систем регіонального управління ДФС вимагала від керівника місцевого комерційного підприємства двісті тисяч гривень. За цю суму зловмисниця обіцяла не відображати в матеріалах податкової перевірки всі виявлені правопорушення та не нарахувати в повному обсязі штрафні санкції.

Правоохоронці затримали зловмисницю в одному із закладів громадського харчування Харкова під час отримання чергової частини хабара у розмірі сто тисяч гривень.

Наразі вирішується питання щодо оголошення зловмисниці про підозру в скоєнні злочину передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин протиправної діяльності.

Операція із викриття хабарниці проводилася спільно з Головним слідчим управлінням Нацполіції під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури.

Прес-центр СБ України

You may also like...