На Хмельниччині чоловік намагався підкупити слідчого поліції

Тернополянин, який в минулому мав проблеми з законом, на шлях виправлення не став – був викритий правоохоронцями у групі, яка займалася злочинами, пов’язаними з наркотиками. У рамках кримінального провадження поліція Хмельниччини вилучила його авто. Вирішити питання він вирішив дачею хабара слідчому поліції.

До працівників Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ надійшла інформація з Головного управління обласної поліції про спробу втягнення окремих співробітників до корупційних дій.

Перевіркою було встановлено, що працівниками Красилівського відділу поліції за фактом зберігання наркотичних речовин було розпочато кримінальне провадження, в рамках якого у жителя Тернопільської області вилучили автомобіль.

Невдовзі 47-річний раніше судимий за збут наркотиків та крадіжки вирішив повернути машину в обхід закону. Чоловік прийшов до слідчого поліції і пообіцяв 200 доларів США «подяки» за повернення йому транспортного засобу.

Про пропозицію хабара слідча поліції відразу повідомила керівництву.
Спільними заходами внутрішньої безпеки НПУ та поліції Красилова, під процесуальним керівництвом прокуратури Хмельниччини, тернополянина затримали на підставі ст.208 КПК України у службовому кабінеті відділку поліції на передачі грошей.

За надання неправомірної вигоди співробітникові поліції чоловікові готується оголошення підозри за ст.369 КК України.

Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України

You may also like...