На Кіровоградщині знешкоджено угруповання, члени якого підозрюються у скоєнні резонансного вбивства

Прокуратурою Кіровоградської області спільно зі співробітниками Головного Управління Національної поліції в області знешкоджено угруповання, у складі трьох осіб, підозрюваних у скоєнні резонансного вбивства, що мало місце 6 листопада 2018 року у м. Кропивницькому.

В рамках досудового розслідування вказаного факту за якісного процесуального керівництва прокуратури вдалося також задокументувати факт скоєння групою осіб іншого епізоду злочинної діяльності, а саме замаху на вчинення замовного вбивства.

На даний час, учасників угруповання затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання повідомлення їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.п. 6,11,12,13, ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з корисливих мотивів та замах на умисне вбивство вчинене на замовлення) КК України.

Хід досудового розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури області.

Нагадаємо, 6 листопада 2018 року, по вулиці Верхній Пермській з вогнепальної зброї було вбито 40-річного мешканця обласного центру, уродженця іншої держави. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 КК України.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

You may also like...