На Київщині двоє чоловіків отруїлися сурогатом від «шинкарки», один з них помер

За попередніми даними, чоловіки отруїлися сурогатним алкоголем, який придбали у пенсіонерки-«шинкарки». Поліція наразі розслідує даний факт, з’ясовує усі обставини події, призначені відповідні експертизи.

До поліції повідомлення надійшло від лікаря про те, що в кареті швидкої допомоги були проведені реанімаційні заходи 45-річному чоловіку, однак медикам не вдалося врятувати йому життя.

На изображении может находиться: в помещении

На місце події прибула слідчо-оперативна група Білоцерківського відділу поліції.

Поліцейські встановили, що напередодні ввечері за роботу з найманими працівниками господар розплатився грошима. Після чого один з них придбав алкоголь у шинкарки, яка проживає у селі Поправка.

Вранці власник новобудови знайшов двох чоловіків з ознаками отруєння і викликав швидку допомогу. На жаль, одному з них медикам не вдалося врятувати життя. Іншого робочого, 58-річного чоловіка у тяжкому стані доправлено до реанімаційного відділення.

Працівники поліції провели невідкладний обшук за місцем проживання 71-річної пенсіонерки, де виявили та вилучили скляні та пластикові ємкості з прозорою рідиною.

Вилучені речові докази упаковано до спеціального пакету та направлено на проведення експертизи до НДЕКЦ МВС в м. Києві.

Тіло померлого чоловіка направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

За даним фактом слідчі Білоцерківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне #вбивство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Поліція Київської області

You may also like...