На Київщині судитимуть чоловіка, який позбавив життя працівника поліції

Ірпінським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні про обвинувачення чоловіка в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілого за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України.

Установлено, що обвинувачений 24 березня 2019 року в одному із розважальних закладів у селі Демидів Вишгородського району, на ґрунті конфлікту, який виник раптово із 22-річним знайомим, наніс йому рукою один удар по голові.

Потерпілий, який був працівником поліції, отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких помер у кареті швидкої медичної допомоги.

Після вчинення вказаного злочину підозрюваний переховувався від органу досудового розслідування, перебував у розшуку та 09 квітня, за процесуального керівництва Ірпінського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури, був затриманий працівниками поліції на території Кіровоградської області.

На даний час обвинувальний акт відносно хлопця, який позбавив життя працівника поліції направлено до суду для розгляду. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Прес-служба прокуратури Київської області

You may also like...