На Київщині затримали жінку, яка збувала метадон через «закладки»

Поліцейські вилучили у громадянки 70 пакетиків з кристалоподібною речовиною білого кольору. З її слів вилучена в неї речовина є метадоном. За цінами «чорного ринку» вартість такого товару  складає близько 100 тисяч гривень.

29-річна жителька міста Ірпінь для налагодження свого «бізнесу» та для обміну повідомленнями використовувала популярні месенджери.

Працівники поліції столичної області затримали жінку на «гарячому», коли вона робила закладки серед міста. Зловмисницю доправили до місцевого відділу поліції, де вилучили поліетиленові пакетики з наркотичним засобом.

Також у жінки вилучено мобільний телефон, де міститься інформація про її злочинну діяльність.

За фактом збуту наркотичних речовин Ірпінським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307   Кримінального кодексу України.

У подальшому працівники Управління протидії наркозлочинності поліції Київщини проведуть необхідні оперативні заходи, щоб встановити  шляхи походження «Метадону» та коло осіб, причетних до організації його збуту.

Зловмисниця затримана у порядку ст. 208 КПК України і наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вилучені речові докази направлені на проведення відповідних експертиз.  Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції в Київській області

You may also like...