На Київщини затримано таджицько-київську банду викрадачів людини

В селі Чубинське Бориспільського району група з трьох осіб із застосуванням зброї викрала чоловіка. Після чого зловмисники завезли його до лісу, стріляли в потерпілого з травматичної зброї та телефонували його дружині. В неї вимагали за звільнення чоловіка 30 000 доларів США та автомобіль.

Після отримання грошових коштів та автомобіля «Мерседес С200» зловмисники відпустили чоловіка.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками кримінальної поліції та слідчими встановили осіб, які можуть бути причетні до даного кримінального правопорушення.

Ними виявились 37-річний та 41-річний уродженці Республіки Таджикістан та 33-річний киянин.

Під час затримання нападників #поліція виявила в них ключі від викраденого автомобіля та інші особисті речі потерпілого, якими зловмисники заволоділи під час розбійного нападу.

По відношенню до двох з нападників судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, третій зловмисник розшукується.

За фактом даного правопорушення відкриті кримінальні #провадження за ч.2 статті 187 (#Розбій), ч.3 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.2 статті 189 (#Вимагання) Кримінального кодексу України.

Після оголошення вироку суду та відбування #покарання стосовно іноземців буде розглядатися питання видворення з України та заборони в’їзду.

Також зловмисники перевіряються на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Києва та Київської області. // Киев Оперативный

You may also like...