На Луганщині повідомлено про підозру серійному крадію ювелірних виробів, грошей та іншого майна

Лисичанською місцевою прокуратурою здійснюється нагляд за додержанням законів під час проведення досудового розслідування у формі процесуального керівництва досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у житло).

Повідомлення від місцевих мешканців про крадіжки з квартир грошових коштів, ювелірних прикрас та іншого майна почали надходити до Лисичанського відділу поліції ГУНП в Луганській області з травня поточного року.

Завдяки злагодженій роботі слідчих та оперативних працівників Нацполіції та Лисичанської місцевої прокуратури було затримано 39-річного мешканця м. Лисичанська, раніше неодноразово судимого за вчинення корисливих злочинів проти власності.

У ході слідства зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні 9 крадіжок майна з проникненням до житла громадян. Загальна сума завданої шкоди потерпілим – майже 250 тис грн. Стосовно чоловіка судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Натепер досудове розслідування у даному кримінальному провадженні триває, проводяться слідчі (розшукові) дії, направлені на перевірку фактів щодо можливої причетності вищевказаної особи до скоєння інших випадків крадіжок майна з домоволодінь громадян.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 185 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...