На Львівщині прокуратура домоглася перегляду надто м’якого вироку розбійнику

У вересні цього року апеляційний суд Львівської області погодився з апеляційною скаргою прокуратури області щодо незаконності рішення суду першої інстанції, яким не призначено обов’язкове додаткове покарання розбійнику у виді конфіскації майна.

Як було встановлено, упродовж червня-липня 2017 року обвинувачений разом зі своїм поплічником вчинив три розбійні напади на жінок, в ході яких завдавав їм тілесних ушкоджень та викрадав майно.

Вироком суду першої інстанції чоловіка визнано винуватим та засуджено за ч.2 ст.186, ч.2 ст.187 КК України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) до 7 років позбавлення волі.

Перевіряючи законність даного вироку, апеляційний суд погодився, що обране обвинуваченому покарання не відповідає тяжкості вчинених ним злочинів та буде не достатнім для його виправлення.

Відтак, вироком апеляційного суду Львівської області зловмиснику обрано покарання у виді 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Львівської області

You may also like...