На Миколаївщині судитимуть машиніста тепловоза та його помічника, які вчинили наругу над тілом жінки після смертельного наїзду на неї

Під процесуальним керівництвом Березнегуватського відділу Баштанської місцевої прокуратури слідчими поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно машиніста та помічника машиніста тепловозу, які вчинили наругу над тілом жінки внаслідок смертельного наїзду на неї, за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 297 КК України.

Нагадаємо, 13 липня 2018 року приблизно  о 21.30 годин, підозрювані, керуючи тепловозом з 16 вагонами, рухались з локомотивного депо м. Миколаїв у напрямку локомотивного депо м. Апостолове Дніпропетровської області. Проїжджаючи через залізничний переїзд в селищі Березнегувате, вказаний тепловоз здійснив наїзд на 44-річну жінку, яка від отриманих травм загинула на місці.

суд

Маючи намір приховати нещасний випадок, підозрювані  у полімерні мішки зібрали частини тіла загиблої та помістили їх у шахту холодильника дизельного приміщення тепловоза, після чого продовжили рух тепловозу в напрямку локомотивного депо м. Апостолове.

14 липня,  під час перегону тепловозу у зворотньому напрямку, неподалік с. Засілля Вітовського району, викинули на узбіччя залізничних колій один полімерний мішок з верхньою частиною тіла загиблої, через декілька кілометрів викинули мішок з нижньою частиною тіла.

29 листопада 2018 року обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

За вчинене їм загрожує позбавлення волі до 7 років.

За інформацією Баштанської місцевої прокуратури

You may also like...