На Миколаївщині викрито у хабарництві в.о. заступника начальника управління Державної архітектурно-будівельної інспекції

У четвер, 20 лютого, оперативники управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області Нацполіції, слідчі теруправління ДБР, розташованого у м. Миколаїв, за процесуального керівництва прокуратури Миколаївської області затримали посадовця та посередника на одержанні 700 доларів США неправомірної вигоди.

Проведеними процесуальним заходами було задокументовано факт вимагання коштів від директора будівельної організації – 700 доларів США за позитивний розгляд проведення перевірки об’єкта будівництва та невжиття штрафних санкцій.

До протиправної діяльності посадовець залучив посередника – колишнього начальника управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Миколаївській області.

Під час отримання неправомірної вигоди в.о. заступника начальника управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Миколаївській області та посередника було затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання про повідомлення фігурантам про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування проводиться за  ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України триває.

Департамент стратегічних розслідувань
Національної поліції України

You may also like...