На Миколаївщині затримали неповнолітнього, який до смерті побив чоловіка

5 листопада близько 6:55 до Баштанського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що біля будинку по вул. Промисловій лежить чоловік з тілесними ушкодженнями без ознак життя.

Прибувши на місце події правоохоронцями було проведено ряд слідчо-оперативних заходів було встановлено свідків, які чули, що неподалік була сварка, та вказали приблизний час, коли це відбувалося.

Завдяки камерам відеоспостереження «Безпечне місто», зловмисників було встановлено та доставлено до відділку поліції.

Як з’ясувалось, напередодні ввечері двоє парубків поверталися додому та побачили, що біля одного із будинків на землі лежить п’яний чоловік в стані алкогольного сп’яніння, без взуття та неохайному одязі. Неповнолітні зробили йому зауваження, мовляв негарно в такому стані знаходитися посеред вулиці. Потерпілий почав їх ображати та ще й облив рідиною, яка була в стакані, що дуже обурило 17-річного юнака і він почав бити чоловіка, нанісши ще декілька ударів. Після цього друзі пішли додому. А вже вранці 61-річного чоловіка було виявлено мертвим.

Правоохоронці затримали в порядку ст. 208 КПК України 17-річного парубка. Відносно іншого учасника події поліцейські наразі з’ясовують ступінь його причетності до вчинення злочину.

За узгодженням із прокуратурою вирішується питання щодо повідомлення парубкові про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Триває слідство.

Відділ комунікації ГУНП Миколаївської області

You may also like...