На Мукачівщині поліція затримала чоловіка за підозрою у спричиненні тяжкого поранення

Поліція з’ясовує обставини інциденту, в ході якого житель села Вільховиця завдав тілесні ушкодження своєму односельцю. Чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК України. Йому інкримінують спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 121 КК України). У справі розпочато слідство

Вчора, 6 січня, близько 23.50 до чергової частини Мукачівського районного відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до лікарні доставлений 18-річний мешканець села Вільховиця із проникаючою колото-різаною раною в ділянці лівої легені.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи, які з’ясували попередні обставини події. Поліцейські встановили, що травму хлопцеві завдав його знайомий, з яким у постраждалого виник конфлікт. Його особу встановлено. Ним виявився 41- річний мешканець села Вільховиця. Чоловік перебував у станні алкогольного сп‘яніння.

За даним фактом розпочато слідство. Кримінальне провадження у поліції відкрили за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Чоловіка затримали на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

You may also like...