На одержанні хабара викрито  посадовця комунального підприємства Рубіжанської міської ради 

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою спільно зі співробітниками Управління захисту економіки у Луганській області та слідчими Рубіжанського відділу поліції ГУНП в Луганській області викрито на одержанні неправомірної вигоди головного інженера комунального підприємства Рубіжанської міської ради.

Слідством встановлено, що посадовець за попередньою змовою з іншими посадовими особами вищезазначеного підприємства одержав неправомірну вигоду в розмірі 4 тис. 300 грн від мешканця м. Лисичанська за передачу в оренду складського приміщення.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди за попередньою змовою групою осіб).

Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину та ухвалою Рубіжанського міського суду обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Слідчі дії тривають, встановлюються всі обставини кримінального правопорушення.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Луганської області 

You may also like...