На Прикарпатті жінка зі спільником обікрали магазин через помсту

У такий спосіб жінка хотіла помститися колишньому власнику. Злочинців затримано на місці події.

Інцидент трапився по вулиці Ребета вночі, 25 листопада. Жінка і чоловік підібрали ключ і проникли до складського приміщення магазину. Їм це вдалося тому, що дублікат ключа жінка мала, бо раніше працювала в магазині. Але колишня працівниця не знала, що на складі уже стоять камери відеоспостереження і сигналізація. Остання відреагувала на рух зловмисників.

Власник помітив злочинні дії та швидко прибув на місце події, бо живе недалеко. У той ж момент приїхали служба охорони і поліцейські. Злочинці якраз присіли в автівку. Власник заблокував їх автомобіль, а поліцейські затримали.

У машині зловмисників лежали коробки з магазинним товаром, а коробки підписані прізвищем власника. Цей товар вилучено, а осіб затримано і доставлено до відділу поліції. Їх допитали. Жінка пояснила, що це помста власнику за недобросовісне ставлення до неї, як працівниці. Також вона скаржилася на погану виплати заробітної плати. Колишню працівницю відпустили додому, а чоловіка, який відчинив двері і проник всередину, затримано за ст. 208 КПК.

Двом оголошена підозра за ч. 3 ст. 185 ККУ. На днях їм оберуть міру запобіжного заходу.

Поліцейські наголошують, що такі дії призводять до позбавлення волі. Пам’ятайте, що на вас дома чекають. Тому декілька разів подумайте, коли хочете переступити через закон.

Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини

You may also like...