На столичній Оболоні поліцейські затримали грабіжників (фото)

Нападники побили та відібрали сумку з телефоном у хлопця, який  повертався додому. Зловмисникам повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Вночі по спецлінії 102 черговий отримав повідомлення про грабіж на вулиці Героїв Сталінграда. На місце одразу виїхали екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції.

Правоохоронцям потерпілий повідомив, що повертався додому, як до нього підійшли троє незнайомців, вдарили його, після чого вихопили сумку та побігли у невідомому напрямку. Киянин надав опис нападників та вказав напрямок, куди вони побігли.

У ході оперативно-розшукових дій та відпрацювання території району правоохоронці затримали двох підозрюваних у вчиненні пограбування. У них вилучили мобільний телефон, що належав потерпілому. Третього їх спільника наразі розшукують.

Зловмисниками виявились 18-річний киянин та його 19-річний приятель з Київщини, які раніше не потрапляли у поле зору правоохоронних органів.  Молодиків затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до шести років позбавлення волі.

Суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...