На столичній Оболоні затримали злодіїв-гастролерів з багатим кримінальним досвідом

Зловмисники обікрали київську квартиру, однак їх оперативно затримали поліцейські. За вчинене їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Під час відпрацювання території Оболонського району правоохоронці помітили підозрілих чоловіків, які несли велику сумку з речами до автомобіля «Шкода».

На данном изображении может находиться: один или несколько человек, обувь, ребенок и на улице

Після поверхневої перевірки та огляду вмісту сумки, поліцейські виявили у них золоті прикраси, комп’ютерну техніку, хутряні вироби та інше цінне майно. Крім того, у правопорушників знайшли закладні квитанції з ломбарду. У ході бесіди з оперативниками крадії зізнались, що дані речі винесли з квартири, до якої потрапили, віджавши вікно.

На данном изображении может находиться: один или несколько человек

Слідчі швидко встановили особи зловмисників. Ними виявились троє молодиків віком від 35-ти до 26-ти років, які приїхали до столиці з Луганської та Донецької областей. Фігуранти раніше неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності за крадіжки та незаконний обіг наркотиків.

На данном изображении может находиться: один или несколько человек

При проведенні слідчо-оперативних заходів стало відомо, що зловмисники можуть бути причетними до аналогічних злочинів на території Києва та інших регіонів України. Ця інформація наразі перевіряється.

Правопорушників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...