На столичній Троєщині затримали грабіжника, який увірвався в квартиру

Зловмисник увірвався в квартиру, коли жінка відчиняла двері своєму молодшому брату. Для встановлення обставин фігуранта доставили до управління поліції.

До столичної поліції надійшов виклик про грабіж на вулиці Градинській Деснянського району. На адресу негайно виїхав наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

На місці до правоохоронців звернувся власник квартири. Він повідомив, що 29-річна донька відчинила двері брату, який повертався з прогулянки. У цей час ззаду підійшов невідомий, відштовхнув підлітка та зайшов у помешкання, звідки вкрав ноутбук і велосипед. Потерпілі запам’ятали зовнішність правопорушника та надали поліцейським його прикмети.

У ході відпрацювання інформації працівники карного розшуку помітили чоловіка, схожого за описом. Правопорушником виявився 33-річний киянин, раніше не судимий. Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі. Фігурантові оголошено про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...