На столичному Печерську правоохоронці викрили «масажний» бордель

Заклад функціонував у квартирі, де жінки за грошову винагороду надавали послуги сексуального характеру. За скоєне організаторці інтимного бізнесу загрожує до семи років тюремного ув’язнення.

Працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції у м. Києві спільно зі слідчими Печерського управління поліції під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 6 припинили протиправну діяльність жінки, яка протягом тривалого часу займалася сутенерством.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и текст

Масажний салон, у якому надавали сексуальні послуги, функціонував у квартирі на вулиці Михайла Бойчука. Там позмінно працювали від трьох до десяти жінок. За годину своїх послуг вони отримували від 500 до 2000 гривень із розрахунком 60% – організатору, а 40% – повіям.

Клієнтів організаторка шукала через мережу інтернет, розмістивши рекламні оголошення. Вид послуг, деталі та вартість обговорювались із потенційними клієнтами під час подальшої телефонної розмови.

Фігурантку – 30-річну киянку, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці провели обшуки у закладі та за місцем мешкання зловмисниці, під час яких вилучили речові докази: гроші, мобільні телефони, чорнові записи та банківські картки.

Затриманій оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання судом міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...