На столичному залізничному вокзалі оперативники затримали чоловіка, який обікрав неповнолітню пасажирку

Зловмисник дочекався, поки дівчина залишить речі без нагляду, викрав її сумку та втік. За скоєне йому загрожує до п’яти років ув’язнення.

Під час відпрацювання території Солом’янського району до працівників карного розшуку столичної поліції звернулась 17-річна мешканка Херсонщини. Дівчина повідомила, що на пероні залізничного вокзалу у неї викрали сумку, у якій були особисті речі та документи.

Як розповів начальник оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку поліції Києва Віталій Отрудько, протягом години поліцейські розшукали зловмисника з речовими доказами та викликали слідчо-оперативну групу для документування події:

«У затриманого ми виявили сумку з особистими речами та документами на ім’я іншої людини. Речі повернули законній власниці, а із затриманим продовжили спілкуватися слідчі у райуправлінні поліції».

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушником виявився 47-річний мешканець Київської області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...