На Сумщині раніше судимий зловмисник кинув у поліцейського пляшку з хімічною рідиною

Подія сталася в Глухові. Там раніше судимий місцевий житель жбурнув в бік правоохоронця, який зробив йому зауваження, скляну  пляшку наповненою речовиною. В результаті пляшка розбилась,  речовина потрапила на обличчя та тіло поліцейського, спричинивши  хімічні опіки.

Подія сталася близько опівночі. Працівник Глухівського відділу поліції  повертався додому, коли на вулиці зустрів раніше судимого місцевого жителя.

Свого часу той відбував покарання за скоєння грабежу, крадіжки та спричинення тілесних ушкоджень середнього ступеню тяжкості, тож  перебував під адміністративним наглядом. Поліцейський зробив йому зауваження,про те, що в  цей час той мав знаходитись вдома, як того вимагає законодавство. У відповідь чоловік, неочікувано, кинув в бік правоохоронця скляну пляшку з речовиною.  Після чого втік.

Постраждалому поліцейському в лікарні надали необхідну допомогу. Його життю і здоров’ю сьогодні нічого не загрожує.

Самого зловмисника, вжитими заходами, затримала група реагування патрульної поліції Глухівського ВП фактично одразу після скоєння ним злочину. Зараз він затриманий в порядку статті 208 КПК України. Відносно нього відкрите чергове кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 « Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень». За скоєне йому загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

You may also like...