На Закарпатті депутату від “За життя” спалили готельний комплекс (фото)

Пожежа сталася сьогодні вночі у селі Нижні Ворота Воловецького району. Вогонь знищив готель та автомийку вщент.

Комплекс належить депутату Воловецької районної ради від партії «Відродження» Василю Бирковичу, який на цій виборчій кампанії активно агітував за партію «За життя».

Попередня неофіційна версія пожежі – підпал. Факт пожежі підтвердили рятувальники, однак щодо причини займання наразі в ДСНС не коментують.

Як зазначили у Головному управлінні національної поліції Закарпаття, наразі визначається правова кваліфікація, експерти проводить огляд на місці події.

Коментар:

воловецький депутат 2019-07-22 / 10:48:51
Трохи інформації. Биркович Василь займався вирубкою лісу на Воловеччині. Він і ще декілька підприємців вирізали всі хвойні ліси, зараз ріжуть всі букові ліси і відправляють як дрова за кордон.
З 2004 року був у БЮТ, потім переметнувся в Партію регіонів, за що був битий Правим сектором разом з іншими регіоналами. У 14 році вступив у “Відрождення” Блока і отримував від них преференції у виді лісосік, у квітні 19 року кинув “Відродження” і почав активно агітувати за Бойка і “За життя”. Йому пропонували покинути фракцію “Відродження”, він не захотів.
Ця довгобудова, що згоріла будувалася більше 10 років. Вона була неготова до експлуатації, працювало лише кафе у підвальному приміщенні та автомийка. Обидва заклади були збитковими. Чому загорілося питання?

zakarpattya.net.ua

You may also like...