На Закарпатті припинено діяльність 10 нелегальних гральних закладів

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області, співробітниками Управління захисту економіки в Закарпатській області спільно із детективами відділу по розслідуванню особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в Закарпатській області 14 квітня 2019 року проведено санкціоновані обшуки, за результатами яких припинено незаконну діяльність 10 гральних закладів, які функціонували всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

Обшуки проведено на території м. Ужгорода, м. Чоп, Ужгородського району, м. Виноградів, Виноградівського та Тячівського районів.

Правоохоронцями виявлено та вилучено 125 одиниць комп’ютерної техніки, 4 столи (рулетки), грошові кошти в сумі 128 тис грн, мобільні телефони, телевізор, Wi-Fi роутери, модеми, касовий апарат, веб-камеру, вінчестери, світчів, флеш носії, сейф, касовий апарат та іншу документацію.

Окрім того, вилучено транспортний засіб «Volkswagen Passat» та транспортний засіб «Toyota Cruiser», в якому виявлено та вилучено гранату РГД-5 із запалом до неї та рукописні документи, які були пошкоджені фігурантом справи.

Зазначені слідчі дії проведено в рамках кримінального провадження за ч.1 ст.203-2 КК України за фактом надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу.

Наразі проводяться необхідні слідчі дії з метою встановлення свідків, очевидців та осіб причетних до організації грального бізнесу.

Вирішується питання щодо накладення арешту та направлення вилученого обладнання для проведення судової експертизи.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

You may also like...