Оболонський суд виніс вирок чоловіку за розбійний напад на киянку

Зловмисник простежив за потерпілою, а у малолюдному місці напав на неї. За вчинене правопорушення йому призначено покарання – чотири роки позбавлення волі з іспитовим терміном – два роки.

Подія сталася у грудні минулого року. Дівчина ввечері поверталася додому – і відчула, що  зловмисник почав її душити. Потерпіла намагалася кликати на допомогу, однак нападник відібрав у неї мобільний телефон і гроші. Цей інцидент помітив випадковий перехожий, який кинувся на допомогу дівчині. Зловмисник, помітивши чоловіка, втік.

На адресу викликали правоохоронців, які відпрацювали прилеглу територію. Неподалік від місця вчинення злочину затримали чоловіка, схожого за описом на грабіжника.

Постраждала впізнала зловмисника, він зізнався у скоєному. Поліцейські встановили, що правопорушник – уродженець Хмельницької області, який раніше не мав проблем із законом.

Оболонський суд визнав винним нападника у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на 4 роки з іспитовим строком 2 роки.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...