В Обухові та Сквирі два магазини зазнали нападу грабіжників

У першому випадку 23-річний молодик вирвав з рук продавчині пакет із продуктами не розплатившись та втік. Викрадена пляшка горілки, цигарки і морозиво обернулися кримінальним провадженням і тепер чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

Продавчиня одразу повідомила до поліції. В ході проведених розшукових заходів, у лісовій зоні спільно з небайдужими громадянами, крадія було затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відомо, що зловмисник раніше судимий за аналогічні злочини. Поцуплені товари повернули до магазину. Слідчі розслідують кримінальне провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Изображение

Інша крадіжка сталася вночі у Сквирі, з автомагазину двоє хлопців винесли товар та гроші, про це повідомив на «102» власник крамниці. Працівники місцевої поліції розпочали розшукові заходи, опрацювали камери відеоспостереження та встановили підозрюваних осіб. Ними виявилися двоє юнаків 19-ти та 17-ти років. Першого затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Щодо неповнолітнього, вирішується питання правової кваліфікації його діям.

Изображение

Як виявилося, затриманий раніше працював у цьому магазині і зробив дублікат ключів, за допомоги яких і проник у приміщення.Поліція вилучила викрадене в якості речових доказів.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Київської області 

You may also like...