Одеситка, яка спробувала підкупити прикордонника, визнала свою вину та уклала угоду про визнання винуватості

Берегівською місцевою прокуратурою скеровано до Берегівського районного суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про корупційне кримінальне правопорушення з угодою про визнання винуватості.

Як повідомив заступник керівника Берегівської місцевої прокуратури Віктор Кузан, у лютому цього року, мешканка Одеської області, маючи судову заборону на виїзд за межі України у зв’язку з несплатою заборгованості, спробувала за 100 дол США підкупити прикордонника.

Цю суму, жінка пропонувала працівнику державної прикордонної служби за сприяння їй, у безперешкодному перетині державного кордону на виїзд з України.

Дії підозрюваної кваліфіковані за ч.1 ст.369 КК України – пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особи.

На стадії досудового розслідування між підозрюваною та прокурором укладено угоду про визнання винуватості та визначено узгоджену міру покарання у виді штрафу в розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 8,5 тис грн.

Наразі Берегівською місцевою прокуратурою скеровано до Берегівського районного суду обвинувальний акт у даному кримінальному провадженні разом з угодою про визнання обвинуваченою своєї вини для затвердження.

Андрій Лисенко, речник ГПУ

You may also like...