Оперативники затримали чоловіка за пограбування киянки

Зловмисник представився працівником водоканалу, зайшов до квартири та відібрав у жінки гаманець із грішми. Фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі.

До чергової частини Солом’янського управління поліції від місцевої жительки надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Солом’янській її пограбував невідомий. На місце події виїхали правоохоронці, яким потерпіла надала детальний опис правопорушника.

Під час відпрацювання території обслуговування оперативники помітили чоловіка, схожого за прикметами на грабіжника. Побачивши поліцейських, він почав тікати, однак поліцейські наздогнали та затримали його. У ході поверхневого огляду у правопорушника виявили жіночий гаманець із грішми, який повернули потерпілій.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисник – уродженець Запорізької області, 1964 року народження, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до восьми років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...