П’яна жінка скоїла ДТП, після чого наїхала на водія постраждалого авто

8 серпня, близько 20-ї години, патрульні помітили посеред перехрестя жінку, яка намагалась зупинити автомобіль Subaru.

Не дивлячись на неї, водій продовжував свої спроби утекти з місця події. Коли жінка помітила патрульних, вона почала махати їм руками та кликати на допомогу. Інспектори відразу увімкнули проблискові маячки та звуковий сигнал. У гучномовець дали вказівку водію Subaru зупинитись, але він її проігнорував. Через декілька хвилин патрульним вдалось заблокувати порушника.

Керманичем виявилась жінка з явними ознаками сп’яніння, яка відмовилась проходити огляд на стан алкогольного сп’яніння. Вона поводилась агресивно та не мала із собою необхідних водійських документів. Як виявилось, водійка спочатку здійснила ДТП на перехресті, а потім скоїла наїзд на водійку того ж автомобіля, після чого горе-керманич вирішила поїхати геть з місця події, але їй завадили патрульні.

На порушницю інспектори склали протоколи за ст. 124 (Вчинення ДТП без потерпілих), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ч.1 ст.130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП та постанову за ч.1 ст. 126 (За непред’явлення необхідних для водія документів). На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу для кваліфікації дії водійки щодо наїзду на пішохода.

Про це повідомляє поліція Києва. // Вартові еспресо

You may also like...