Патрульні затримали чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні дівчини

Нещодавно, патрульні отримали повідомлення про зґвалтування. Заявниця розповіла, що таксист, замість відвести її за вказаною йому адресою, відвіз в ліс та зґвалтував. Також у жінки зникли її золоті прикраси.

Патрульні, які стежать за камерами “Безпечне місто”, швидко встановили марку та номерні знаки автомобіля зловмисника, а також його маршрут руху та ймовірне місце поточного перебування. Отримавши орієнтування та район можливого перебування зловмисника екіпажі патрульної поліції розпочали обстеження прилеглої території. На вулиці Городецького інспектори виявили розшукуваний автомобіль та його водія.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин та кваліфікації дій затриманого.

Крім цього, патрульні виявили у таксиста явні ознаки сп’яніння, а під час поверхневої перевірки знайшли речовини, схожу на наркотичну. Чоловік відмовився проходити огляд на стан сп’яніння, а тому поліцейські склали на нього протокол за ч.1 ст.130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП, а виявлену речовину слідчі вилучили на експертизу.

Чоловікові вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Окрім того, розпочато кримінальне провадження за фактом крадіжки – за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України.

Патрульна поліція Києва

You may also like...