Подробиці резонансного вбивства: вбила у Рокитному, а труп викинули в Кременчуці

Суд заарештував жінку, яка підозрюється у вбивстві, терміном на 60 днів.

Вчора в Крюківському райсуді Кременчука заслухали справу про обрання міри запобіжного заходу 43-річної жінки, яку підозрюють у вбивстві 49-річного чоловіка, який вів «кочовий» спосіб життя.

Під час судового засідання стало відомо, що 29 січня жінка невстановленим поки предметом вдарила по голові 49-річного чоловіка, який того дня прийшов допомагати їй у господарстві у селі Рокитне.

Після того, як жінка зрозуміла, що скоїла, то разом зі знайомим затягли труп на заднє сидіння автівки та повезли до Кременчука. На вулиці Флотській вони вивантажили тіло чоловіка на узбіччі дороги і засипали його снігом.

Згодом сніг почав танути і тіло було виявлено перехожими. Судмедекспертиза встановила, що чоловік помер від крововиливу під оболонку головного мозку.

До розкриття особливо тяжкого злочину залучили працівники 1-го відділення поліції, оперативники Кременчуцького відділу поліції та управління карного розшуку Главку поліції.  Здійснивши невідкладні оперативно-слідчі заходи, поліцейські встановили особу загиблого та обставини його вбивства. Про це тоді повідомив начальник Кременчуцького відділу поліції Сергій Терела. Керманич поліції Кременчука тоді повідомив, що жінці повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У суді ми також дізналися, що коли жінці перший раз намагалися обрати міру запобіжного заходу, то у засіданні їй стало погано. До суду прибула швидка допомога, яка госпіталізувала жінку до лікарні. Як тільки вона вийшла з медзакладу, її знову запросили до суду і суддя Іван Дядечко заарештував жінку, яка підозрюється у вбивстві, терміном на 60 днів. // Кременчуцька газета

You may also like...