Покарання за жорстокі злочини – дві матері проведуть за гратами 2 роки за вбивство своїх немовлят

За участі прокурорів ювенального відділу обласної прокуратури суд апеляційної інстанції залишив у силі вирок районного суду.

Таким чином апеляційна інстанція підтвердила законність рішення, яким жінку визнано винною у вбивстві своєї новонародженої дитини та засуджено до 2 років ув’язнення.

Так, прокурори Роздільнянської місцевої прокуратури підтримували обвинувачення у суді стосовно мешканки Великомихайлівського району, підозрюваної у вбивстві свого новонародженого сина.

З’ясовано, що у серпні 2017 року у занедбаному будинку без медичної допомоги жінка народила хлопчика, якого поклала у полімерний пакет та сховала в дивані. Унаслідок цього дитина померла від асфіксії.

Крім цього, прокурори Котовської місцевої прокуратури підтримували обвинувачення у суді стосовно мешканки Балтського району, підозрюваної у скоєнні аналогічного злочину (ст. 117 КК України).

Під час слідства встановлено, що у травні цього року засуджена одразу після пологів викинула немовля у вигрібну яму, де дитина померла від асфіксії.

Жінку засуджено до 2 років позбавлення волі.

Слід зазначити, що обидві жінки на медичний облік через вагітність у жіночу консультацію не ставали, медичний огляд не проходили.

Прес-служба прокуратури Одеської області

You may also like...