Покушение на бизнессмена в центре Киева: киллер застрелил трехлетнего ребенка

Чоловік стріляв у громадянина С., однак куля влучила у трирічного хлопчика, який також перебував у салоні. Від отриманого вогнепального поранення дитина померла у кареті «швидкої» дорогою до лікарні. За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження.

О 17:15 у Києві введено спеціальну поліцейську операцію для розшуку зловмисника, котрий стріляв у автомобіль «Рендж Ровер» і смертельно поранив хлопчика.

Подія сталася на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівської: зловмисник пострілом із невідомої зброї поранив хлопчика, який перебував у салоні машини. Дорогою до лікарні дитина померла.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного та Шевченківського управлінь поліції, криміналістична лабораторія та кінологи. Правоохоронці спілкуються зі свідками та оглядають прилеглу до місця злочину територію, зокрема встановлюють наявність камер відеонагляду, які могли зафіксувати зловмисника.

Слідчі кваліфікують подію як умисне вбивство, кримінальне провадження розпочате за ст 115 Кримінального кодексу України.

Як повідомив журналіст Юрій Бутусов, замах в центрі Києва був на депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва. Соболєв з сім’єю виїжджав на своєму Рендж Ровер від ресторану Маріо на вулиці Льва Толстого. У цей момент вбивця підбіг до машини і зробив постріл – машина була в русі, куля вразила дитину, яка  померла вже в авто “швидкої допомоги” … Соболєв з Єнакієвого, відомий як бізнесмен на Донбасі, творець однієї з перших торгових мереж “Обжора”. У 2010-11 роках був заступником голови НАК “Нафтогаз”. У 2015-му обраний депутатом облради від Блоку Петра Порошенка.

УК

You may also like...