Поліцейські Києво-Святошинського району затримали раніше судимого чоловіка, який вбив свого односельця

Тіло 30-річного місцевого жителя села Петропавлівська Борщагівка зі смертельним ножовим пораненням виявили на його власному подвір’ї.

Після повідомлення на 102 на місце події одразу прибула слідчо-оперативна група Чайківського відділення поліції.

На изображении может находиться: ночь и на улице

Під час проведення першочергових оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили та затримали особу, причетну до скоєння навмисного вбивства.

Ним виявився 30-річний місцевий житель, неодноразово судимий за скоєння тяжких злочинів. У якості речового доказу поліцейські виявили та вилучили знаряддя злочину – ніж.

Як з’ясувалось, між односельцями сталася сварка на ґрунті неприязних відношень. Під час сварки нападник вихопив ніж, який завжди носив з собою, і завдав знайомому смертельний удар. Потім забрав його паспорт і заніс до магазину. Продавчині сказав, що власник документу прийде пізніше і «викупить» його.

За фактом навмисного вбивства та викрадення документу поліція відкрила два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 115 та за ч. 1 ст. 357 Кримінального кодексу України. Затриманому чоловіку оголошено про підозру. Міру запобіжного заходу для нього обере суд. Правоохоронці звернуться з клопотанням про тримання під вартою. Триває слідство.

Поліція Київської області

You may also like...