Поліцейські викрили збувача наркотичних засобів у гуртожитку столичного вишу

Правопорушник купував заборонені речовини через мережу Інтернет та в подальшому продавав з метою заробітку. 21-річному фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

До Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у гуртожитку одного з закладів вищої освіти студент збуває заборонені речовини. Для перевірки даної інформації на місце вирушили оперативні працівники територіального підрозділу.

На изображении может находиться: люди сидят и в помещении

Прибувши на виклик, правоохоронці зайшли до кімнати підозрюваного та виявили у нього заборонені засоби, а саме: поліетиленовий пакет, у якому знаходилось 25 пакунків із марихуаною. Дані наркотичні речовини правопорушник ховав у матраці. Для документування події виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції.

Нет описания фото.

Начальник Солом’янського управління поліції Павло Василенко повідомив, що наркотичні засоби фігурант купував у месенджері Telegram для подальшого розповсюдження з метою заробітку:

«Зловмисника ми затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. З’ясовано, що він – 21-річний уродженець Луганської області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків».

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

«Наразі фігуранту вже оголошено про підозру у вчиненні даного кримінального правопорушення. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна», – зазначив Павло Василенко.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...