Поліцейські затримали мешканця Балтського району, який сокирою зарубав свого сусіда

51-річного зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

До поліції надійшло повідомлення від жительки с.Гольма Балтського району про те, що в будинку вона знайшла мертвим свого 29-річного сина.

Правоохоронці, які прибули за викликом, виявили на голові загиблого рублені рани.

За кілька годин поліцейські встановили особу підозрюваного у вбивстві чоловіка. Ним виявився 51-річний односелець потерпілого, який раніше вже був судимий за подібний злочин.

Затриманий зізнався у скоєному. Він розповів, що напередодні потерпілий неодноразово ображав його дружину, висловлюючись на її адресу нецензурними словами. Вночі, після застілля з товаришами, «підігрітий» оковитою чоловік вирішив «покарати» кривдника своєї жінки. Прихопивши з собою сокиру, він пішов до будинку сусіда. Господар спав в одній з кімнат. Незваний гість декілька разів ударив його сокирою по голові і пішов геть.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові  загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти  років.

Балтський відділ поліції в Одеській області

You may also like...