Поліція Київщини затримала молодицю, яка пограбувала бабусю-односельчанку

У селі Коржі молодиця розбила шибку вікна і залізла до будинку 82-річної пенсіонерки, почала душити, вимагаючи гроші. Потім нападниця забрала 47 гривень, продукти харчування і зникла у невідомому напрямку.

Повідомлення про злочин до поліції надійшло о 20 годині. За вказаною адресою одразу прибула слідчо-оперативна група Баришівського відділення поліції.

Нет описания фото.

Під час проведення невідкладних розшукових заходів поліцейські встановили та затримали зловмисницю.

Нею виявилась 25-річна жителька села Коржі.  Молода дівчина затримана у порядку ст.. 208 КПК України і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Вона зізналася у скоєному. Як з’ясувалось, зловмисниця була напідпитку і, щоб чимось «поживитися», навмисно вирішила пограбувати стареньку.

За фактом пограбування відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України.

Вирішується питання щодо оголошення підозри дівчині. Міру запобіжного заходу на час досудового розслідування для неї обере суд.

Відділ комунікації поліції в Київській області

Матеріали для ЗМІ
Фото
.
поліція
© Головне управління Національної поліції в Київській області: https://kv.npu.gov.ua/news/grabizh/policziya-kijivshhini-zatrimala-molodiczyu-yaka-pograbuvala-babusyu-odnoselchanku/?fbclid=IwAR0nwAsBPkeaonrTqf_x8QaLLI4Cu2gjV79WWO_wiky0neOaZV54DD669q0

You may also like...