Поліція метрополітену затримала зловмисника, який вирвав із рук пасажирки мобільний телефон і намагався втекти

У вагоні столичної підземки чоловік вирвав із рук пасажирки мобільний телефон і намагався втекти. Тепер правопорушнику загрожує до чотирьох років ув’язнення.

У столичній підземці зловмисник помітив дівчину. Коли електропоїзд зупинився на станції метро «Почайна», правопорушник вихопив із рук незнайомки мобільний телефон.

Як розповів начальник слідчого відділу управління поліції в метрополітені Віталій Толстов, після пограбування чоловік вибіг із вагону та спробував утекти:

«Завдяки оперативному реагуванню поліцейського, який ніс службу на станції, зловмисника затримали на місці події. Грабіжником виявився місцевий мешканець, 1976 року народження, який має судимість за крадіжки. Під час впізнання 21-річна потерпіла вказала на правопорушника, який її пограбував».

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

За даним фактом слідчим відділом управління поліції в метрополітені розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігурантові загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Катерина Поліщук

You may also like...