Поліція встановила особи майже всіх молодиків, що вчиняли масові «розбірки» на Тячівщині

За фактом хуліганства в селі Усть-Чорна відкрито кримінальне провадження. Поліцейські з’ясовують причини та обставини злочину, а також встановлюють осіб, причетних до хуліганських дій.

Поліцейські Закарпаття розслідують факт хуліганських дій у селі Усть Чорна, що на Тячівщині. Йдеться про бійку в одному з розважальних закладів вказаного  населеного пункту. Про правопорушення працівники поліції отримали повідомлення 30 квітня.

За  фактом слідчі поліції Тячівщини розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство).

Майже всі особи, причетні до злочину, встановлені. Призначено ряд необхідних експертиз. Правоохоронці встановлюють усі обставини правопорушення, опитують свідків події. Слідство у справі триває, повідомлють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

***

Як повідомляє Закарпаття онлайн, у бійці постраждали і написали заяви до поліції 7 чоловік. Одна людина знаходиться в лікарні в край важкому стані. Свідчення у потерпілого працівники поліції ще не відбирали.

Подія, яка спровокувала інцидент, трапилася в ніч з понеділка на вівторок на сільській дискотеці в Руській Мокрі. Там між місцевими та гостями з селища Дубове відбулась бійка.

А наступного вечора, біля 10 години, ображені привели в Руську Мокру та навколишні села підмогу – йшли шукати своїх кривдників. За словами місцевих, банда чіплялася до людей на вулиці, які траплялись на шляху, та нищила їхнє майно. Чоловіки застосовували біти, гумові кийки, кастети.

«Наряд Нацполіції прибув лише за кілька годин після виклику, а на сьогоднішні збори, на які ми їх запрошували, прибув лише один їхній працівник коли ми вже розходились», – каже один з жителів Руської Мокрої.

Люди зафіксували звернення до керівництва Нацполіції області, в якому сказали перелік впізнаних ними нападників та транспортних засобів, на яких вони прибули.

«Є інформація, що підозрювані почали виїжджати за кордон. Тож ми боїмося, що вони втечуть від правосуддя. Поліція з нами на контакт не йде», – обурюється селянин.

You may also like...