Поліція затримала підозрюваного у замовленні вбивства громадського діяча Віталія Олешка

Потерпілий був вбитий 31 липня цього року у м. Бердянську. Поліція затримала  підозрюваного при спробі перетину кордону в одному з міжнародних аеропортів. Про це повідомив сьогодні, 17 грудня,  перший  заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

За його словами, вчора при спробі перетину кордону в міжнародному аеропорту «Харків» працівниками кримінальної поліції був затриманий мешканець Дніпра. У поліції є обґрунтовані підстави вважати його одним із замовників вбивства громадського діяча, учасника АТО Віталія Олешка.

Фото: А.Добрев

«Це 34-річний бізнесмен, уродженець міста Дніпра. Він є власником  декількох приватних підприємств. За нашою інформацією, затриманий планував розширення бізнесу в Бердянську», ‑ зазначив В’ячеслав Аброськін.

Підозрюваного затримано в порядку ст.208 КПК України. Найближчим часом йому буде оголошено підозру за ч.2 ст.115 (Умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі, зазначає Департамент комунікації Національної поліції України.

Нагадаємо, що у вересні, Аброськін повідомив, що було затримано одного із замовників вбивства ветерана АТО «Сармата» в Бердянську

You may also like...