Повідомлено про підозру голові однієї із сільських рад Києво-Святошинського району

Прокурором Київської області на підставі зібраних доказів голові однієї із сільських рад Києво-Святошинського району повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 382 КК України, а саме в умисному невиконанні постанови суду, що набрала законної сили, вчиненому службовою особою, яка займає відповідальне становище.

Незважаючи на судову заборону сільській раді вчиняти певні дії, а саме – здійснювати розробку та затвердження детальних планів села, проектування каналізації та кладовища до вирішення справи по суті, було прийнято ряд рішень про затвердження детальних планів території під багатоповерхову забудову в селі.

Зокрема, рішенням органу місцевого самоврядування затверджено детальний план території кварталу багатоквартирної житлової забудови на земельних ділянках загальною площею 5,0 га в межах населеного пункту.

Крім того, рішенням сільської ради затверджено детальний план території житлової та громадської забудови на земельних ділянках в межах села загальною площею 2 га. Також, аналогічним рішенням затверджено детальний план території багатоквартирної житлової забудови з об’єктами громадського обслуговування.

На даний час готуються клопотання про відсторонення посадовця від посади та обрання запобіжного заходу.

Прес-служба прокуратури Київської області

You may also like...