Повідомлено про підозру колишньому начальнику Управління СБУ у Хмельницькій області

У кримінальному провадженні за фактом подій, які мали місце 19.02.2014 у м. Хмельницький, яке перебуває в управлінні спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України, прокурорами групи прокурорів, до складу якої входять співробітники військової прокуратури та відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих управління спеціальних розслідувань Департаменту процесуального керівництва у кримінальних провадженнях, підслідних Державному бюро розслідувань, Генеральної прокуратури України, 14.12.2018 повідомлено про підозру колишньому начальнику Управління СБУ у Хмельницькій області.

Вказана особа підозрюється у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 365 (перевищення службових повноважень), ч. 1 ст. 119 (вбивства, через необережність) та ст. 128 (необережного тяжкого тілесного ушкодження) КК України.

Того ж дня прокурорами складено та подано до суду клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

18.12.2018 слідчим суддею Подільського районного суду м. Києва до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Питання щодо апеляційного оскарження вказаного рішення буде прийняте після опрацювання змісту відповідної ухвали про застосування запобіжного заходу.

Головна військова прокуратура

You may also like...